Cookies

Wij maken gebruik van Cookies voor het bijhouden van statistieken en om uw ervaring te optimaliseren. Lees meer...

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
Voor 11 uur besteld = vandaag verzonden Real-time voorraad
Zoek op naam of artikelnummer...
Categorieën

Over Haza-Witbaard

Mooie momenten moet je vieren

Ze markeren het leven. Het is belangrijk om stil te staan bij een fijne gebeurtenis. Creëer een sfeer die jij wilt, die past bij jou en jouw moment.

Haza-Witbaard is uw leverancier in feestartikelen en maakt het vieren van een speciale gebeurtenis nóg leuker. Dat doen we met een uitgebreid assortiment aan mooie artikelen om een feest mee aan te kleden, om cadeaus mee in te pakken of om creatief mee te zijn.

Geniet van mooie momenten

Haza-Witbaard vindt het belangrijk dat iedereen volop kan genieten van mooie momenten. Daarom zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering belangrijke kernwaarden van Haza-Witbaard. Vanuit ons magazijn in Almere leveren we onze producten direct uit voorraad aan groothandels, grootwinkelbedrijven en detaillisten in binnen- en buitenland. En via onze webshop is een bestelling makkelijk en snel geplaatst.

De laatste trends

We denken graag met klanten mee om samen te bereiken wat ze voor ogen hebben. Daarom bouwen we aan langdurige zakenrelaties, zodat we klanten optimaal kunnen adviseren. Haza-Witbaard is op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en presentaties. We willen voor klanten van waarde zijn met de vertaling van de nieuwste ontwikkelingen naar passende producten.

Eigen ontwerpstudio

In onze eigen ontwerpstudio wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe producten. Hier worden de producten voor de eigen merken ontworpen, zoals Comedia en Create-it. Ook kunnen we adviseren en meedenken over maatwerkproducten met private label.

Met het continue zoeken naar vernieuwende ontwerpen en designs heeft Haza-Witbaard alle mogelijkheden in huis om het onvergetelijke moment te creëren voor iedereen.